9 Eylül 2011 Cuma

SIKINTI



Blog âleminde yeni olmama rağmen hevesimi kaybetmiş durumdayım. Yazmak istemiyorum. Takip ettiğim blog arkadaşlarımın yazılarını bile okumak istemiyorum. Okumaya zorluyorum kendimi. Hiçbir şey yapmak istemiyorum aslında. Bilmiyorum neden sıkıntılı bir ruh halim var. Aslında her şey yolunda ama belki de beklentilerim yüksek.  İnsanoğlu doğası gereği hep daha fazlasını ister ya, benim mutsuzluğum da bu sebepten galiba.

  


Şaban Yılmaz
Spor delisi sayılabilecek ben ara ara sigara içer oldum. Bu konuda kendime çok kızıyorum. Daha önceleri bırakıp başladığım sigaraya bu aralar yine başlayabilirim diye de çok korkuyorum. Küçük bir çevrede yaşıyorum ve imkânlar kısıtlı. İmkânlar elverdiğince de buralardan kaçmaya çalışıyorum. Kısa gezilerden hoşlanıyorum. Gittiğim yerlerde yemek yemeği, gezmeyi ve sonrasında oturup çay kahve içmek yaptığım en büyük atraksiyonlardan. Hayatıma renk katmam gerek ama bu kısıtlı imkânlarla maksimum feyz alacağım neler yapabilirim bilmiyorum. 


 
Cemil ÖZCAN

13 yorum:

UĞURBÖCEĞİ dedi ki...

Zaten yorum yapmak zordu size... Şimdi birde bu yazıyı okuyunca:)Biran önce kurturulsun umarım bu sebebi ruh halinden

Cemil ÖZCAN dedi ki...

Tesekkur ederim. sayende biraz rahatliyorum. blogumun bosa yapilmis olmadigini yorumlarinla anliyorum. :) yorum yapma konusunda arastirdim ama simdilik bisey bulamadim. Yorum yaparken zorlandigin yerleri bana soylersen memnun olurum.

Adsız dedi ki...

Ya aynen bende yapamadım ilk okuduğumda ne yalan söyliyim.
Hem blogun hiç boş değil.. Severek okuyorum ben. Merakla da bekliyorum.
Ayrıca bozulmasın da moralin. Yaz bitimi bahar başlangıcı ya ondandır belki. He birde moral düzeltmek için en güzel yollardan birisi de blog okumak bence. Ben sıkıldığımda hep Missbone'nun yazılarını okuyorum :)) Bir sürü hayat, sıkılmadan okunan yazılar, kahkahalara boğuluyorsun hatta :) Bence bir de bu yolu dene..

Cemil ÖZCAN dedi ki...

@Derya: Elestirilerini bekliyorum blogum hakkinda. hic hos degil derken neden bahsediyorsun. begenilmeyenleri ogrenirsem degisiklik yapabilirim.

Adsız dedi ki...

"hiç boş değil" yazdım :)
Ama şimdi ben çok güzel öneriler yapıp, güzel güzel yazdım. Sen şimdi yanlış okudun söndü bütün büyüsü :) anlatmak istediğim gayet bilgilendirici ve sıkılmadan okudugum bi blogun var.

Cemil ÖZCAN dedi ki...

:D gece gec yatmis ve erken kalmis olmanin etkisiyle gozlerimi acar acmaz telefonumu elume aldim ve mailime baktim onay bekleyen yorumunu yayinladim ve yanlis okudum. ancak bu kadar denk gelebilirdi ve yanlis okunabilirdi. ama sen yine blogumda elestirilecek yerleri elestirebilirsin. olumlu yorumlarin icin de tesekkur ediyorum.

Adsız dedi ki...

Eleştiriyi pek sevmem ama gerektiğinde yazarız bakalım :) sen tavsiyelere uy uy :))

Cemil ÖZCAN dedi ki...

Ben elestirilmeyi severim. tavsiyelere de uyarim :) ama "yorum" tavsiyenize henuz bir cozum bulabilmis degilim. :(

Adsız dedi ki...

Ben sıkıldığımda arkadaşlarımla görüşüyorum. Yada film falan izliyorum. Nette takılıncada bütün sıkıntım gidebiliyor. Birde bunları dene bakalm :))

alya in neverland dedi ki...

ahh cemill nerde yaşadıgını bilmesemde birde bizim kasabayı gör derimm :))ama baska hayatlarla tanısmak keyif veriyor insana blog okumaya devamm:)

Cemil ÖZCAN dedi ki...

hemde çoook büyük keyif veriyor, başka hayatları öğrenmek...

Kibritci Kız dedi ki...

bloğunun şeyi her neyse o yani sanki nasa uzay bilimcilik internet erişim ağı şeysi gibi. çok sıkıcı insanın okuyası gelmiyor. oysa ki gayet güzel yazıyorsun . bence yeni bir şey iyi olur. ayrıca sen bir ankara'ya gel yaşa o zaman kasabana koşarak dönersin.

Cemil ÖZCAN dedi ki...

Simdilik senin seysi dedigin temayi degistirmeyi dusunmuyorum. Yazilarimi begendigin icin tesekkur ederim. Sevindim. Ama elesrini degerlendircem. Uygun bir tema onerin varsa yardimci ol.